Loading...
/NIEUWS

NIEUWS

RAAKVLAK GRONDVERZET – SLOOP

Tracimat vzw en Grondbank vzw overleggen regelmatig met elkaar, met als doel praktische oplossingen te vinden voor het raakvlak tussen de grondverzetsregeling en de regelgeving rond selectieve sloop.

Nieuw acceptatiebeleid bij de brekers – timing

Wanneer treedt het nieuwe acceptatiebeleid LMRP vs HMRP in werking?

Tips voor registratie als Tracimat deskundige

Vele bouwheren bereiden zich nu reeds voor op het nieuwe sloopbeheersysteem. De opmaak van een sloopopvolgingsplan is hierbij de eerste essentiële stap.

Tracimat aan het woord

Vanaf eind augustus 2018 treedt het nieuwe acceptatiebeleid voor brekers in voege. Vanaf dan zal elke breker het onderscheid maken tussen puin met een hoog- en puin met een laagmilieurisicoprofiel.

Informatienamiddagen voor openbare besturen en studiebureaus

De vzw Tracimat en de vzw Grondbank organiseren met de steun van de Vlaamse provincies in de loop van december 2017 en januari 2018 een reeks informatienamiddagen, specifiek gericht naar openbare besturen en studiebureaus.

Infosessies nieuw sloopbeheer & update grondverzet

VCB en de lokale Confederaties Bouw organiseren - in samenwerking met Tracimat en Grondbank - dit najaar infosessies voor de aannemers over de impact van de recente erkenning van Tracimat als sloopbeheerorganisatie en de wijzigingen die eraan zitten te komen in de regeling omtrent het grondverzet.