Digitaal portaal

Tracimat werkt volledig digitaal

Alle bij Tracimat aangesloten deskundigen, bouwheren, aannemers en brekers krijgen toegang tot ons digitaal portaal. Via dit portaal kan u al uw aanvragen en meldingen papier- en probleemloos doen. U kan eenvoudig bij ons aansluiten door een gebruikersaccount aan te maken op het digitaal platform (zie ook ‘hoe aansluiten?’).

De Tracimatdeskundige, aannemer en bouwheer die gelinkt is aan een bepaald sloopdossier heeft op elk moment toegang tot alle relevante documenten en behoudt altijd het overzicht over al zijn projecten.

Het digitaal portaal biedt volgende mogelijkheden:

Alle actoren gekoppeld aan 1 dossier hebben toegang tot alle relevante documenten en informatie van dat dossier.

FAQ

1. Hoe krijg ik als sloopbedrijf toegang tot het digitaal portaal van Tracimat?

Het digitaal platform is via verschillende tabs in de website bereikbaar. U dient zich wel eerst aan te sluiten. Na aansluiting beschikt u over een eigen pagina binnen het digitaal portaal van waaruit u alle nodige stappen voor elk project kan zetten.

2. Hoe krijg ik als Tracimatdeskundige toegang tot het digitaal portaal van Tracimat?

Om als Tracimat deskundige toegang te krijgen tot het digitaal portaal dient u zich aan te sluiten bij Tracimat VZW.

Aansluiten bij vzw Tracimat gebeurt door een gebruikersaccount aan te maken op het digitaal platform en mits te voldoen aan de aansluitingsvoorwaarden en het aanvaarden van de algemene voorwaarden, de tarieven en de privacy charter. De deskundige is een neutrale partij onafhankelijk van de (sloop)aannemer en de producent van gerecycleerde granulaten.

De voorwaarden om als Tracimat deskundige te kunnen aansluiten kunt u HIER terug vinden.

3. Hoe krijg ik als opdrachtgever toegang tot het digitaal portaal van Tracimat?

Als u als bouwheer beschikt over een BTW-nummer kunt u zich via ons digitaal portaal aansluiten bij Tracimat (zie 'Hoe aansluiten'). Deze aansluiting is gratis en geeft u de mogelijkheid om de werven waarvoor u als bouwheer bent opgegeven van dichtbij op te volgen.